Descrierea companiei

Societatea noastra a luat fiinta in anul 2000, avand ca obiect de activitate distributia articolelor si echipamentelor de birou. Compania noastră vă pune la dispoziţie produse de birotica si papetarie, scaune ergonomice, mobilier, perdele lamelare. Misiunea noastră este să oferim cea mai simplă, convenabilă şi eficientă metodă de a satisface cerinţele clienţilor noştri, adica sa asiguram ca unic furnizor, tot ce este nevoie pentru biroul unei afaceri de succes. In acest sens detinem in portofoliu de peste 10000 repere din categoria birotica-papetarie si peste 400 modele si culori de scaune.

Strategiile de lucru si vanzare bine adaptate clientilor nostri, gama larga de produse, serviciile promte si rapide, dublate de profesionalismul echipei Office Center, stau la baza succesului nostru.

Va multumim pentru increderea acordata si nu uitati ca Office Center este Your mobile office !, deci suntem tot timpul aproape de dumneavoastra.

Produse şi servicii

birotică, papetărie, creioane, caiete, agende, calendare, pixuri, stilouri, scaune ergonomice, canapele, fotolii, mobilier, cărţi.

 

Echipa

Office Center